Avslappnat Sommarbröllop I Skogsmiljö: Raylene + William

Inlägget innehåller reklam

Varför välja när man kan få både och? Det absolut bästa med ett bröllop är att man som par själva kan bestämma exakt hur man vill ha det, det är så härligt att vi på senaste tiden verkligen brutit oss loss från den trånga, traditionella kostymen från förr. När man bestämmer själv hur man vill ha det, så blir möjligheterna genast så enormt många fler. Paret Arthur tog dessa möjligheter på största allvar, och utnyttjade möjligheten att hålla sitt bröllop i mer än en miljö. Det är något vi ser händer mer och mer - man vill ha sin stora dag både på en strand eller på en bergstopp samtidigt som man vill gifta sig i en kyrka. Så länge logistiken går ihop så finns det inga hinder till var ni och era gäster kan befinna er på er dag!

Raylene och William ville dela upp sitt bröllop så de fick en vigsel i skogsmiljö uppe bland bergen, och en middagsfest på stranden. Det blev ett härligt bröllop och såklart blev det även mycket vackra foton, tagna av Laurie Jean Photography. Se och njut!

bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho

Självklart ska hela familjen få vara med på bröllopet! Vi tycker det är så gulligt att hunden fick vara med på deras first look-foton!

bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho

Men så gulliga diadem blomsterflickorna har på sig! I samband med de underbara klänningarna är de som tagna ur en sagovärld.

bröllop+boho
bröllop+boho

En enkel vigselplats gjord av tre grenar och magnifika buketter av ormbunkar och blomster - svårare behöver det inte vara!

bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho

Hur tänker ni kring utformningen av ringar? Vill ni att förlovningsringen och vigselringen ska gå ihop med varandra - eller vill ni att de har helt olika design? Och hur har ni valt att designa dem? Det finns så många varianter på ringar, i olika stenar och material. Spana in några ringar från de välkända svenska varumärken som finns hos Jewelrybox.se nedan.


bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho

Ett hjärtevärmande bröllop som avslutas med mysiga porträttbilder på stranden framför en ljuvlig solnedgång. Så romantiskt!

bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho
bröllop+boho