Bröllopsinspiration I Ljusa Toner Med Enastående Brudbukett

Det är ett avlångt land vi bor i, och om än ni i de södra delarna av landet har haft vår ett bra tag nu, så har de varma solstrålarna precis letat sig upp till oss här i norr. Och vilken känsla det är! Den känslan kan vi nog alla relatera till: när det fullkomligt bubblar i hela kroppen och hela världen vaknar till. Vi älskar vintern, men vetskapen att vi har flera månader av långa, ljusa dagar framför oss är speciellt. Det ger sådan energi, sådan glädje! Håller ni med?

Några som håller med oss är dagens kreatörer. Just den känslan av när kyla blir till värme hade de som mål att fånga under denna fotografering. Och med Kate Mannella Photography bakom kameran har de fångat det riktigt snyggt! Färgpaletten i lila, rosa och orange spelar fint de små färgklickarna vi ser i dikeskanten och rabatterna den här tiden om året.

bröllop+elegant+spetsklänning+blogg
bröllop+elegant+trycksaker+blogg
bröllop+elegant+trycksaker+blogg
bröllop+elegant+smycken+blogg
bröllop+elegant+trycksaker+blogg

I stylingen har de fokuserat mycket runt en viss accessoar - hatten. Huvudbonaden har fått huvudrollen och fotograferingen har växt och tagit plats utefter den. Allt från trycksaker till lokal har fått inspirera till helheten och allt går som en röd tråd genom fotograferingen. Det ljusa trägolvet är i liknande nyans som hatten, vilket skapar en fin balans. Samtidigt sticker hatten ut med sin mer moderna stil och drar direkt ögat till sig. Vi gillar att de tänkte på att använda en stilren detalj som statement piece, istället för en mer detaljerad och urban hatt som ofta är det vanligare valet.

bröllop+elegant+spetsklänning+blogg
bröllop+elegant+spetsklänning+blogg

Vilken är förälskade i den otroligt vackra brudbuketten skapad av Bear Roots Floral. Vilket konstverk till bukett!

bröllop+elegant+spetsklänning+blogg
bröllop+elegant+spetsklänning+blogg
bröllop+elegant+spetsklänning+blogg
bröllop+elegant+trycksaker+blogg

Vill du ha mer inspiration till bröllopstårta? Här hittar du några godingar!

bröllop+elegant+tårta+blogg
bröllop+elegant+tårta+blogg
bröllop+elegant+bukett+blogg
bröllop+elegant+spetsklänning+blogg

Fotograf: Kate Mannella Photography
Klädsel: Lack of Color
Makeup-artist & hårstylist: The Bride Bar
Trycksaker: Shine Wedding Invitations
Bröllopskoordinator: Kate Mannella Photography & Amanda Eloise
Detaljer: The Lesser Bear
Kalligrafi: Sydney Beth Designs
Modell: Rachel Haas
Florist: Bear Roots Floral
Klänning: White of Dublin
Lokal: Zurie Coworking