Elegant Bröllopsinspiration I Solnedgångens Vackra Toner

Idag ska vi få ta del av ett storslaget stylat bröllop. Dels håller det till på en magnifik plats i Rocky Mountains Nationalpark, men det är även stylat på ett så vackert vis som verkligen skapar en storartad scen på en redan storartad plats. Det är en elegant vigselplats pyntad i solnedgångens ljuva toner med bohemisk stil som bjuder in till en mjuk plats där kärleken kan flöda. Vi är väldigt imponerade av den här fotograferingen, med Maggie Smith Photography bakom kameran, och hoppas att ni ska tycka om den precis lika mycket som vi gör!

bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement

Något vi verkligen älskar är denna vigselbåge! Hur snyggt är det inte att den delar sig i mitten, men ändå har en helhet? Det känns självklart på så sätt att den släpper in bakgrunden samtidigt som den med klarhet markerar en vigselplats. Det är simpelt och detaljerat på samma gång, med enkel design där bergen visar upp sig och två vackra blomsterdekorationer på marken som väver in stenplatån i en mjukare atmosfär.

bröllopsblogg+inspiration+elopement

Söker du en bröllopsfotograf till ditt bröllop som har en ljus redigeringsstil?
Spana in fotograferna nedan!


bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement

Den här stylade fotograferingen äger rum i solnedgången, så kreatörerna har valt att plocka in dess toner i färgpaletten.

bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement
bröllopsblogg+inspiration+elopement

Färgkombinationen av rosa och brandgul är ju så härlig! Det är kanske inte en blandning som känns självklar från första stund, men se så snyggt det är! Vad tycker ni om den här stylingen? Har ni något som ni tycker lite extra om? För oss tar nog vigselbågen den platsen, tätt följt av bordsdukningen med de rosa stolarna.

bröllopsblogg+inspiration+elopement

Fotograf: Maggie Smith Photography
Andrefotograf: Lucy Munoz Photography, Trynh Photography
Skor: Bella Belle Shoes
Klänning: Lovella Bridal
Kostym: The Black Tux
Hårstylist: Danielle Ryan Beauty
Bakverk: Hey There Cupcake
Florist: Siren Floral Co
Bröllopskoordinator: Amorology LLC
Vigselplats: Malibu Rocky Oaks Estate and Vineyard