Romantisk Bröllopsinspiration I Historisk Byggnad

Vi på Sisters in Law tycker om att se alla möjliga sorters bröllop, de får gärna vara udda och tilltwistade på sina egna små vis. Men så snubblar vi över ett bröllop eller en stylad fotografering där planeringsprocessen inte nödvändigtvis har gått ut på att uppfinna ett nytt hjul, utan mer gått ut på att förvalta det hjulet vi än gång uppfunnit. När vi är uppe och snurrar i de alternativa bröllopen, så trillar det in ett mer low key-bröllop och påminner oss om att inte glömma bort de härliga bröllopsstilar vi en gång utgått från. Lite så känner vi med det här stylade bröllopet. Det drar lite mer åt det klassiska hållet i jämförelse med vad ni brukar se på Sisters in Law, men vi tycker helt klart att denna fotografering förtjänar sin plats här på bloggen.

Det är en historisk elegans, med mjuka toner i beige, puderrosa vitt och grått tillsammans med den gröna färgen från växterna. Bilderna är fotade av fotografen Kimberly Santana, och vi njuter av att kika på dem!

bröllopsblogg+inspiration+trycksaker
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Denna historiska lokal har tagits i åtanke när detaljerna har bestämts, men dekoratörerna Ocean Hawks Rentals har även tagit hänsyn till trender och ljusare material som lättar upp det rustika. Ett vackert linnetyg som duk i en lätt grå färg, och tårtor i liknande ton med puderrosa blommor som dekoration. Snyggt! Det ger en helt annan stämning till rummet än om allt skulle följa den mörka trälooken.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vad tycker ni när det kommer till bröllop och styling? Har ni något favorittema, och finns det något nytt ni skulle vilja se i bröllopsväg som ni inte sett än? Vi på Sisters in Law blir ständigt överraskade över den höga kreativitet som många i branschen har och vi är så spända på allt nytt vi hoppas få se i framtiden.

bröllopsblogg+inspiration

Söker du en bröllopsfotograf till ditt bröllop?
Spana in dessa fotografer från Sverige som gärna reser världen över för att föreviga er dag!


bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Kimberly Santana Photography
Kalligrafi: Cristina Prieto Calligraphy
Klänning: Saint Isabel Bridal
Makeup-artist: Marin Makeup
Tårta: Le petit sweet
Florist: Lavendar and Lace Wedding Florists
Dekorationer: Ocean Hawks Rentals
Plats: Howey Mansion