Stylat Bröllop I Industriell Stil

Våra tyllkjolar (Ellen Marie Bridal by Sisters in Law) får se hela världen, allt från Gotland till Paris och Island. Den här gången har vår champagnefärgade kjol fått besöka Västerås. I en workshop arrangerad av The Wedding Network Sweden får vi se tyllkjolarna i en industriell miljö i rostiga toner. De har lyft in mycket influenser av industriella ting, men låtit den mjuka känslan få vara kvar. Annars är det vanligt att det industriella får leda vägen med mycket vitt, grått och tomma ytor som ger en mer stilren och avskalad känsla. Här har den istället plockats fram i mer varma toner av koppar, roséguld och tegelväggar. Det är fortfarande den typiskt hårda känslan, men som mjukats upp en aning och helt enkelt gjort miljön lite varmare och mer detaljrik. Så snyggt att se den industriella grenen användas på det sättet!

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

Att sätta sin prägel på bröllopet handlar mycket om att mixa och matcha, hitta de element som passar just er som par. Då kan ett enkelt knep vara att blanda olika stilar, ta det man gillar från varje kategori och skapa sin egen. Det kan vara att man gillar den industriella stilen men inte färgerna, eller de bohemiska brudbuketterna men inte den typiska brudklänningen. Hur tänker ni läsare när ni planerar/ska planera ert bröllop?

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

Våra tyllkjolar finns att köpa i vår webbutik, men de går även att hyra för ert bröllop! Kika in på ellenmariebridal.com för mer information!

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

En mysig middagsdukning med just den varma känslan vi nämnde i början av inlägget. Här finns mycket koppar, skogsgröna detaljer och elegant vintageporslin som väver in rummet i en mjuk, välkomnande känsla. Här skulle vi vilja spendera alla våra middagar - bröllop eller inte!

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

Buketterna är, även de, så vackra! Det är alltid lika vacker (och praktiskt) att höja upp buketterna ovanför ansiktshöjd vid matbordet så det blir lättare att se sina bordsgrannar ordentligt.

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

Flera av kreatörerna bakom dessa bilder finns i vårt arkiv med bröllopstjänster och samarbetar då och då genom nätverket The Wedding Network Sweden. Att hitta kreatörer till ert bröllop som redan samarbetar är en stor fördel. Då flyter arbetet på på ett annat sätt än om du matchar flera olika kreatörer som inte känner varandra.

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

Fluga, bröstficka och manchettknappar från Metzerverket. Det här stiliga settet heter Sixten.

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal
bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal

Tack till Märkbara Bröllop & Tillfällen och fotograferna Mathias Cederholm Photography och Hasselströms för att ni delar med er av denna härliga inspiration hos oss idag!

bröllopsinspiration+tyllkjol+ellen marie bridal