Inspiration Till Håruppsättning För Ditt Bröllop

 
pozehair.jpg
 

Som brud finns det oändligt många olika frisyrer att välja mellan till bröllopet. Vi har tidigare gjort några samlingsinlägg där du kan inspireras till just frisyrer inför bröllopsdagen, se ett exempel här: 35 håruppsättningar att inspireras av till ditt bröllop. Det har nu blivit dags att sammanfatta några av de håruppsättningar som vi sett på bloggen i år, så här i lagom tid inför sommarens alla bröllop. Här har vi valt ut våra favoriter.

Som vanligt är det alltid kul om du som blivande brud delar med dig av vad just du gillar. Kommer du att satsa på en heluppsättning eller låta håret flyga fritt i vinden? Kommer du ha en slöja, blomsterkrans, ett hårsmycke eller inget av det? Berätta gärna i en kommentar längre ner!

Precis som det inte finns några gränser när det kommer till de val man gör inför sitt bröllop, så som tema, val av klädsel, mat eller blommor, så finns det inga gränser för vad du kan göra med ditt hår. Ett sätt att inte begränsa sina egna idéer är att bredda dina möjligheter genom att addera löshår. Precis som att du väljer att ha en underkjol under din brudkjol för extra volym, kan du välja att använda löshår för att skapa mer volym i din frisyr. Så enkelt knep som gör att du kan känna dig fri att välja precis vilken frisyr du själv vill på din bröllopsdag! 

Löshår kan du hitta på flera ställen, till exempel hos Poze Hair. Om du är osäker på vilken färg på löshår du ska välja kan du alltid rådfråga din frisör. Han eller hon vet dessutom också hur mycket du bör beställa för att få till den frisyr du drömmer om.

Men nu, dags att inspireras av några vackra håruppsättningar till bröllop. Och som ni vet så är ju vi på Sisters in Law mer förtjusta i det bohemiska och avslappnade. Och det är därför främst mer avslappnade frisyrer vi kommer att fokusera på idag.

Först ut har vi en härlig sommarlook, där det mesta av håret är utsläppt men där en fläta fått stå för det där lilla extra ihop med hårsmycket. Så enkelt och elegant!

Fotograf: Summer Soelberg.

Fotograf: Summer Soelberg.

Accessoarerna nedan är från Tilly Thomas Lux och är ju också för söta. De kan användas på olika sätt, i både uppsatt och utsläppt hår. En härlig look för dig som vill satsa på något man sällan annars ser som hårsmycke på bröllop.

Söker du en uppsatt bruduppsättning som samtidigt känns avslappnad, så kan du satsa på en frisyr som den nedan. Wow, säger vi bara!

Fotograf: Matilda Audas Björkholm

Fotograf: Matilda Audas Björkholm

Frisyren nedan är en vacker bruduppsättning, även denna med mycket volym, där en blomsterkrans vackert vilar på. Ett tips med blomsterkransar är att nåla fast dem i din frisyr, så att du slipper oroa dig över att den glider av under dagens alla skrattanfall och kramar.

Fotograf: Poppyseed Photography.

Fotograf: Poppyseed Photography.

En annan vacker blomsterkrans ser du nedan, som här istället vilar på lätt lockat, utsläppt hår.

Fotograf: Mirjam Nordkvist.

Fotograf: Mirjam Nordkvist.

Sist ut vill vi lyfta denna härliga fläta. En frisyr som vi tänker att du lätt kan låta vara uppsatt på dagen i en låg knut i nacken, för att sedan släppa ut håret mot kvällen och fortfarande känna att du har en fin frisyr, om än mer avslappnad.

Fotograf: Madame Poppy

Fotograf: Madame Poppy

Som sagt, berätta gärna i en kommentar hur dina tankar går när det gäller håruppsättningen till bröllopet! Alltid kul att få läsa!