Färgstarkt Sommarbröllop På Blomsterfarm: Amelia + Jon

När högsommaren stod som starkast gifte sig Amelia och Jon. De valde att ha sitt bröllop på en bröllopsfarm, som de förälskat sig i redan vid första anblick. Amelia är designer och Jon ägnar sina dagar åt att bygga diverse saker och på den här gården såg de framför sig hur de kunde pussla ihop sin dag precis så som de ville. Det som Amelia snickrade ihop i sin fantasi, snickrade Jon till i verkligheten. Tillsammans skapade de en personlig, blomstrande atmosfär där de tillslut lovade varandra ett lyckligt liv tillsammans som äkta makar. En dag som var fokuserad på relationer och kärlek, såväl till varandra som till gästerna.

Nästan allt ni ser i bilderna är skapade av Amelia och Jon, de har nyttjat sin kreativa sida till fullo och tagit chansen att låta bröllopsförberedelserna ge dem lite kvalitetstid med varandra i vardagen. Allt från vigselbågen, till skyltar och de rustika dörrarna som välkomnar gästerna till vigselceremonin är gjorda av bröllopsparet. Eftersom bröllopet tog plats på en blomsterfarm så var det självklart för dem att blommorna skulle få en stor plats i dekorationerna. De ville få in så mycket sommarblomster som möjligt, och visst har de lyckats! Det är en riktig sommardröm vi får se, fångad på bild av fotografen Tessa Maxine.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy

Då det mesta i dagens bröllop håller sig inom naturens färgskala, har blommorna fått äran att ta ut svängarna i färgpaletten. Här dominerar den orangea färgskalan, men med klara inslag av rosa och grönt. Sommarfärger som verkligen tillför liv och en lekfullhet som ofta kan ses under sommarhalvåret. Det är sedan länge att vi drar oss till färgstarka nyanser när solen och värmen kommer fram, och i samma takt smyger lite ovanligare kulörkombinationer fram. Vi ser fram emot att få kika på vad som kryper fram i år!

bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy
bröllopsblogg+boho+diy

Tack Amanda och Jon för att vi fick ta del av er stora dag, och vi önskar er all lycka och glädje i framtiden!

bröllopsblogg+boho+diy

Fotograf: Tessa Maxine Photography
Bröllopskoordinator: Jorgensen Farms
Florist: The Flowerman Columbus
Trycksaker: Minted.
Klänning: Stella York, Wendy's Bridal
Skor: Birkenstock
Makeup: The Beauty Factory
Smycken: Saks 5th Avenue
Brudtärneklänningar: Abercombie and Fitch
Lokal: Jorgensen Farms