Bland Berg Och Kaktusar: Bohemiskt Bröllopsinspiration Med Starka Färger

Inlägget innehåller reklam

Wow, det här bohemstylade bröllopet är allt vi vill ha idag! Så härligt att vi knappt vet vart vi ska börja! Här har vi en serie bilder innehållande underbara färgkombinationer, DIY-detaljer och en klockren bordsdukning. Från södra USAs bergiga öknen får vi idag ta del av ett stylat bröllop, fotograferat av den skicklige Arizona-baserade fotografen Chelsee bakom Poppyseed Photography. Tillsammans med de andra kreatörerna bakom fotograferingen vill hon inspirera till att låta den vilda miljön blandas med bohemiska influenser, och låta kreativiteten flöda fritt.

Inbjudningskort är det allra första era gäster får se av ert bröllop, och på så vis även det första intrycket av hur dagen kommer vara. Att inspireras av platsen eller stilen för bröllopet är därför något de flesta väljer att göra. Det är ju självklart upp till var och en hur man vill göra, men vi tycker det är lite extra härligt att se hur olika korten kan bli - även om det är två snarlika bröllop! Här har trycksakerna prytts med kaktusar, kanske är det dem man kan se i bakgrunden av vigselplatsen?

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Söker du färdiga trycksaker eller vill skapa din egen design?
Spana in Tryckstudion som kan hjälpa dig med allt som har med inbjudningskort, program, bordsplaceringskort och andra trycksaker till bröllopet.


bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Vi älskar allt men den här vigselbågen! Speciellt den enorma drömfångaren som dekorerats med vita rosor. Den tillför det där lilla extra till en enkel vigselbåge i trä, men släpper samtidigt fram den otroliga bakgrunden och skapar ett fint djup. Det som ofta tar ett bröllop, eller vilken tillställning som helst egentligen, till nästa nivå är just att känna in miljön och låta den spela med i dekorationerna ni väljer. Att låta bergen kika fram bland drömfångaren är ett ypperligt sätt att göra det på! Tänk på det när ni letar lokal, det kommer bli super.

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Vill du hyra en vigselbåge till ditt bröllop?
Spana in Rental Stories i Stockholm som har flera varianter av vigselbågar!

Hyra Vigselbåge Stockholm

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

En dukning av blåvitt porslin och detaljer som matchar blomsterbukettens färger utgör ett riktigt snyggt middagsbord! Och är inte de små drömfångarna på tallrikarna bara för söta?

bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho
bröllopsblogg+elopement+boho

Gillade du dessa bilder lika mycket som vi?

bröllopsblogg+elopement+boho