25 Brudtärneklänningar I Olika Färger Och Stilar Till Vår- Och Sommarbröllop

Inlägget innehåller annonslänkar


Ska du vara brudtärna på ett bröllop eller är du en brud som funderar över klänningar till dina brudtärnor? Då har du massor av inspiration att hämta här!

Vissa brudar låter sina brudtärnor själva få bestämma över sin klädsel på bröllopet. Antingen utan några riktlinjer alls, eller genom att tala om vilken del av färgskalan man helst önskar eller om det ska vara en visst längd eller stil. Andra brudar väljer att helt och hållet bestämma en viss typ av klädsel och något som ofta är en fundering är om man som brudpar bör betala för den klädseln. Är man fast besluten om att sina brudtärnor ska ha en viss typ av klänning som kanske är svåra att kunna använda efter bröllopet kan det vara schysst om man som brudpar står för den kostnaden och inte tvingar på ett eventuellt dyrt köp hos brudtärnorna. Som brudpar får man känna in vad brudtärnorna är sugna på. Vissa brudtärnor kan ha starka åsikter om val av färger och stil och då kan det vara svårt att propsa på en viss klänning. Visst bör man få som man vill på sin bröllopsdag, men ibland får man anpassa valen så att alla ska trivas och må bra.

Oavsett om ni låter era brudtärnor bestämma själva, eller ni bestämmer åt dem, så kommer här inspiration på en mängd olika stilar.


Vitt

Att välja vitt även till brudtärnorna är ett sommarfräscht alternativ som vi gärna ser mer av på bröllop.


Nude / Pastellrosa

Pastellrosa är ett vanligt inslag både i brudbuketten och på brudtärnorna på bröllopet. Romantiskt och klassiskt vackert.


Mintgrönt

Mintgrönt är SÅ fint både till vår- och sommarbröllop. Vi är himla kära i den första klänningen nedan och kan knappt slita oss med blicken! Helt underbar nyans och design.


Gult

Åh vad vi älskar den första gula klänningen, som går i liknande stil som den mintgröna klänning vi älskade ovan.

Gul klänning , Stylein

Gul klänning, Stylein

Gul klänning , By Malina

Gul klänning, By Malina


Jordiga toner

Fint att matcha med en brunare nyans på klänning också. Föreställ dig också att hur fint det hade varit att matcha en beige en brun klänning ihop med en av klänningarna nedan. Hade blivit en vacker gradient!


PastellBlått

Tre pastellblå nyanser på klänningar. Lägg märke till de vackra spetsärmarna på mittenklänning. Så vacker detalj!


Korall

Årets Pantonefärg korall, superfin färg att plocka upp i brudtärneklänningar och blomster på bröllopet.


Två-delat

Glöm inte bort att ni också kan köra med tvådelat till brudtärnorna. Kanske väljer ni att alla ska ha en tyllkjol på i en viss färg och sedan låter tärnorna själva få välja topp till. Blir enhetligt samtidigt som man får bestämma över sin egen stil som brudtärna ändå.

Blå topp , Bubbleroom

Blå topp, Bubbleroom


Mönstrat


Kostym

Kostym är ett modernt och stilrent val till brudtärnorna. Variera gärna med olika färger i samma modell och matcha med en brudbukett som också går i alla de färger som kostymerna har.

Rosa kostym , By Malina

Rosa kostym, By Malina

Blå kostym , By Malina

Blå kostym, By Malina

Vit kostym , By Malina

Vit kostym, By Malina