Inspiration Till Brudklädsel Och Bruduppsättningar I Studio Sisters In Law

På Rådhusesplanaden 13 i centrala Umeå har vi på Sisters in Law vårt kontor, ateljé och showroom. På fredagar har vi drop in mellan 11-16 där du som blivande brud kan komma in för att prova tyllkjolar från vår egen kollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law, få hjälp med att sy upp din drömklänning från grunden eller sömnadsändringar på befintlig brudklänning. Just nu har tre blivande brudar chansen att beställa en av våra tyllkjolar till 20% rabatt, om man använder koden TULLEDREAM i webbutiken. Koden är endast giltig för tre beställningarna, så det är först till kvarn som gäller. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några som helst frågor om våra tyllkjolar.

Nedan får ni en liten sneak peek på vårt sortiment i studion, som just nu bland annat består av brudklänningar från Zetterberg Couture som vi har hos oss som pop up. Klänningarna finns här till och med den 29 mars, så passa på att komma in och besöka oss innan dess om du är sugen på att prova! Kan du inte komma under vår drop in på fredag, kan du boka en tid gratis för dig och dina vänner genom att maila till kristina@sistersinlaw.se.

Bilderna nedan är fotograferade av den skickliga bröllopsfotografen Matilda Audas Björkholm som är baserad här i Umeå. Spana in henne om du söker efter en bröllopsfotograf här i norr! Modellerna är stylade av frisören och makeupartisten Jessica Palmquist via Hårizont i Umeå, så förutom att inspireras av vackra brudklänningar får vi också inspiration till håruppsättningar i dessa bilder. Vilken frisyr och brudklädsel hade du valt till ditt bröllop?

Är du intresserad av att köpa en av våra färgglada tyllkjolar? Beställ via vår hemsida Ellen Marie Bridal by Sisters in Law, där vi just nu har ca 5-7 veckors leveranstid.