Stilsäkert Inspiration Till Vinterbröllop

Även om vintern fortfarande är ytterst närvarande i vårt avlånga land, så försöker vi lämna vintern bakom oss här på bloggen och istället rikta blickarna mot våren och sommaren för att inspirera alla er som planerar era bröllop i varmare grader. Men ibland kan vi inte låta bli att låta vacker vinterinspiration få ta plats ändå, så här kommer en serie underbara bilder i vinterlandskap från bröllopsfotografen Megan Swederski Photography.

Även om omgivningen är täckt av snö, så är klädseln och buketten något som inspirerar oavsett säsong. En stor fluffig tyllkjol och en långärmad spetstopp är alltid ett stilsäkert kort!

vinterbröllop

Är du på jakt efter en vit tyllkjol, eller tyllkjol i annan färg? Spana in Sisters in Laws egna märke Ellen Marie Bridal!

vinterbröllop.jpg
Bröllopsinspiration vinter