Elegant Brudklänning Med Släp Att Inspireras Av Till Ditt Bröllop


Allt eftersom bröllopsvärlden utvecklas ser vi nya stilar, annorlunda klädsel och nytänkande tolkningar av hur en brudklänning kan se ut. En utveckling som vi gillar att lyfta fram i våra kanaler, och vi gör det gärna så mycket som det bara går! Idag tänkte vi dock se tillbaka lite, till den mer traditionellt utformade klänningen med släp. Även släp finns det ju en otrolig variation inom! Det kan var allt från Kronprinsessan Viktorias mäktiga släp till en variant som ger lite extra längd på kjolen, eller som bara bidrar lite extra till looken. Det bästa är, som alltid, att var och en får själv får bestämma vad släpet ska tillföra. Tillsammans med fotografen Nikki Nguyen vill vi visa en variant av alla de släp som finns där ute. Det är en klänning i vit tyll, sydd på ett sätt som tillför en härlig volym och fall i kjolen.

bröllop+rustikt+vintage+brudklänning
bröllop+rustikt+vintage+brudklänning+brudbukett

Toppen är formad efter brudens kropp för att hon inte ska försvinna i all tyll som kjolen är gjord av. En bra tumregel till en bra klänning är att skapa balans mellan elementen - som till exempel fluffigt nedtill, slätt upptill - och för att skapa just balans är det utmärkt att jobba med motsatser. Precis som när man sätter färgpaletten för bröllopet!

bröllop+rustikt+vintage+brudklänning+brudbukett
bröllop+rustikt+vintage+brudklänning
bröllop+rustikt+vintage+brudklänning

För dig som kanske har missat, så har vi på Sisters in Law en egen kollektion av tyllkjolar, med och utan släp, i olika färger. Spana in våra kjolar här: Ellen Marie Bridal by Sisters in Law.

bröllop+rustikt+vintage+brudklänning

Fotograf: Nikki Nguyen Photo
Klänning: Cassablanca Bridal, Alexia Gavela Bridal
Florist: Central Market