Champagnefärgad tyllkjol från Ellen Marie Bridal - by Sisters in Law

Reklam för egen kollektion av tyllkjolar


I slutet av september befann vi på Sisters in Law oss i Paris där vi fotograferade vår egen kollektion av tyllkjolar (Ellen Marie Bridal) tillsammans med vår franska favoritfotograf Pierre Atelier. Som fotograf är Pierre unik i sitt slag och det var en ära att få träffa honom och spendera en hel förmiddag tillsammans. Här får ni se ett smakprov från den dagen, med bilder på vår champagnefärgade tyllkjol.

Vi började tidigt på morgonen vid Eiffeltornet - en minst sagt populär plats för bröllopsfotografi. Vi såg flera brudpar som tog sina porträtt och vi fick även bevittna frierier - så härligt!

wedding-paris-photographer-sister-in-law-23.jpg
wedding-paris-photographer-sister-in-law-22.jpg

Det som vi tycker är så fantastiskt med med tvådelat till bröllop är att det går att skapa så många olika uttryck kring brudklädseln. Till kjolen sydde vi här en paljettopp i guld som skapade en lyxigt och glamourös känsla.

Toppen finns inte i vår webbutik, utan skapades enbart till fotograferingen.

wedding-paris-photographer-sister-in-law-25.jpg

Vill man få till en lite mer avslappnad känsla kan en stickad kofta vara ett utmärkt val till en tyllkjol. Modernt, stylish och bekvämt. Mycket passande till höst- och vinterbröllop dessutom!

wedding-paris-photographer-sister-in-law-102.jpg

Den stickade koftan är från Camille Marguet som även har en helt fantastisk kollektion av brudklänningar!

wedding-paris-photographer-sister-in-law-99.jpg

Är du intresserad av att köpa en tyllkjol från vår kollektion? Kjolarna kostar 5 900kr och finns i fyra olika färger. Besök vår hemsida och lägg din beställning eller skriv till kristina@sistersinlaw.se för mer information.

Tyllkjolar Sisters in Law

Fotograf: Pierre Atelier
Tyllkjolar: Ellen Marie Bridal
Stickad kofta: Camille Marguet
Modell: Sophie Zetterberg