Industriellt Vinterbröllop Med En Färgpalett I Vitt Och Mörkgrönt

Fotograferat av den Seattle-baserade fotografen Luma Weddings, får vi idag njuta av vackra bilder från ett vinterbröllop med starka influenser av den industriella looken. Det finns många detaljer att spana in här, men själva helheten som brudparet fått till är nog vår favoritdel.

Under en road trip genom Kalifornien en varm sommardag friade Reed till sin blivande fru Kate under ett vattenfall. De hade redan lite smått börjat prata om hur de ville ha sitt bröllop, men Kate berättar att när de väl stod där under vattenfallet i Yosemite park den där sommardagen så blev hon oerhört överraskad av Reeds efterlängtade fråga. De enades om att skapa ett vackert vinterbröllop i Seattle, inspirerat av Kates favorithögtid: Julen.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Den mörkgröna färgen som klär brudtärnornas klänningar var den primära kulören i bröllopet. Brudparet ville dra fram den klassiska decemberkänslan, utan att få bröllopet att falla under julkategorin. Kate hade i planeringsfasen sett ett tidningsomslag som hon inspirerades av till fullo - och på den vägen blev det ett industriellt bröllop med gröna och vita nyanser.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Vilken Pinterest-dröm! Utan att ha använt sig av så mycket detaljer och dekorationer, så har de ändå fått till en vacker lokal som känns enhetlig och mysig. Tänk efter vad för typ av bröllop ni vill ha innan ni bokar lokal. Det tar så mycket onödig energi att försöka få ett vitt, minimalistiskt rum att se ut som en lada gjord i trä. Att välja plats för sitt bröllop är som att lägga grunden när man bygger. Väljer man med omsorg och eftertanke kan det räcka med ett par ljusslingor, några ljus och en vacker vigselbåge för att skapa magi i ett rum gjort av tegel.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Vigseln och middagen hölls i samma lokal. Under tiden bröllopsgästerna och de nygifta dansade i rummet intill ställdes stolar och bord i ordning för en härlig bröllopsmiddag.

bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg
bröllopsinspiration+blogg

Fotograf: Luma Weddings
Möbler: Prop Gallery Events
Ljus: Crimson Haze Event Lighting
Catering: Ravishing Radish Catering
Bröllopskoordinator: The Wedding Project
Lokal: Thompson Hotel, Seattle, USA
Middagslokal: AXIS Pioneer Square