Romantiskt höstbröllop med vackra blommor

Sverige har bjudit oss alla på en otroligt lång och varm sommar, men nu är det till slut dags för hösten att ta plats med alla dess härliga färger! September är vanligtvis en månad som ståtar med det bästa av två världar - dagarna är ännu ljusa och sådär härligt ljumna. Samtidigt stoltserar träden med sina vackra, färggranna löv och präglar luften med den där friska höstdoften som piggar upp oss alla. Idag får vi se bilder från ett väldigt härligt septemberbröllop, fotat av Nagel Portraits. Taylor och Emelie valde att ha ett lantligt höstbröllop med dova färger och en romantisk känsla. Även i detaljerna finns känslan av övergången från sommar till höst - ljusa rosor i håret och mycket gröna blad som får dela uppmärksamheten tillsammans med den höstiga, vinröda färgen. 

höst+bröllop+september+first+look
höst+bröllop+september+first+look
höst+bröllop+september+first+look

Den vinröda färgen får även bli den röda tråden genom bröllopet och skapar en sådan fin sammanhållning mellan blomsterdekorationer, tårta, brudtärnor, trycksaker och brudbukett! Den otroligt fina buketten är skapad av KP Event Design. Vi älskar hur den ser så yvig ut, men att den samtidigt är sammansatt på ett snyggt och genomtänkt vis! 

höst+bröllop+september+bukett
höst+bröllop+september+brudtärna

Fotobås är en populär aktivitet att ha med på bröllopsdagen. Vi förstår helt klart varför! Att föreviga ett ögonblick med en bild är alltid lika kul, och sen är det ju verkligen något speciellt med att ha analoga bilder i detta digitala samhälle vi lever i idag. The Photo Bus KC tog denna idé ett steg längre och har gjort sitt fotobås mobilt! En underbar idé! Särskilt bra är det ju om det skulle vara så att bröllopet äger rum på två olika platser - en för ceremonin och en för mottagningen - att den står på fyra hjul gör det ju så mycket lättare att snabbt flytta på den! Att den även är riktigt charmig från utsidan är dessutom ett stort plus!

höst+bröllop+september+photo+booth
höst+bröllop+september+photo+booth
höst+bröllop+september+photo+booth
höst+bröllop+september
höst+bröllop+september+first+look+ceremoni
höst+bröllop+september+ceremoni
höst+bröllop+september+ceremoni
höst+bröllop+september+ceremoni
höst+bröllop+september+ceremoni
höst+bröllop+september+ceremoni