Sisters in Law Issue 04

Vi är så glada över att få presentera Sisters in Law Magazine Issue 04! Magasinet släpps i slutet av augusti men ni kan redan nu förbeställa ett ex i vår webbutik. Se här: Sisters in Law Issue 04.

Skärmavbild 2018-08-17 kl. 08.41.20.png

I detta nummer har vi fokuserat lite extra på hållbarhet inom bröllop. Dels kan ni inspireras av hållbarhet i Karin och Magnus höstbröllop, men också i ett reportage med duon Babes in Boyland som tillsammans med bröllopsfotografen Linda Eliasson anordnade en kreativ workshop på ett miljömedvetet sätt. Läs också om slow fashion designern Lilli Jahilo och hennes tankar om hållbarhet inom bröllopsmodet.

Fotograf: Poppy Photography. Bild från Karin och Magnus höstbröllop i Sisters in Law Magazine 04.

Fotograf: Poppy Photography. Bild från Karin och Magnus höstbröllop i Sisters in Law Magazine 04.

Anledningen till att vi satsar på brölllopsmagasin är att vi vill skapa någonting där vi kan hylla förstaklassig bröllopsfotografi i tryckt format, där vackra bilder inte bara kan scrollas igenom, utan får den plats de förtjänar. Samtidigt kan vi inspirera till ett nytänk inom bröllop i ytterligare ett medium. 

Vi vill också passa på att tacka alla ni som köper Sisters in Law Magazine. Genom att köpa ett ex av våra magasin möjliggör ni att vi kan fortsätta trycka upp fler nummer och det vill vi ju gärna! Så, tack!