Brudtärnefrieri

Vi slutar aldrig förvånas över alla de fiffiga små knep som dyker upp i bröllopsvärlden. Och härligt är väl det, vi älskar att se alla kreativa lösningar och påhitt som dyker upp överallt! En känsla som ska överösa bröllopet och finnas i varje liten vrå är ju kärleken, och vi älskar att se hur kärleken hittar ut från bröllopsdagen och in till alla de förberedelser som finns inför den stora festen. Det är ju faktiskt fler än bara bröllopsparet är inblandade i bröllopet, och för många som ska gifta sig är det viktigt att inkludera sina nära och kära, att ge dem så mycket kärlek som det bara går. 

Här får vi se underbara bilder från ett brudtärnefrieri. Hur fin idé är inte det? Miya tyckte det var en fin gest att fria till sin bästa vän, Susie, med frågan om Susie ville bli hennes brudtärna. Ett otroligt fint tillfälle, fångat av JuMi Story, där brudtärnan först fick se en film innan den blivande bruden gick ner på knä och friade. Kanske går dina tankar i samma banor, men inte riktigt vet hur det skulle gå till? Ta inspiration av dessa bilder och slå på stort med ett frieri!

bröllop+frieri+made+of+honor

En så fin gest till dina vänner och ett fint minne för er att dela för resten av livet! Det kan vara stort med ballonger, stråkkvartett och konfetti. Eller så kan det vara så simpelt som en fika på balkongen och ett fint litet tal. Det viktigaste är att hylla vänskapen och att göra det på ert sätt. En sådan fin relation som vänskapsrelationen tåls att hyllas till skyarna och vårdas med kärlek.

Har du varit med om ett brudtärnefrieri? Eller har du kommit på ett annat härligt sätt att fråga din vän att stå bredvid dig vid altaret? Berätta gärna! 

bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor
bröllop+frieri+made+of+honor

Fotograf: JuMi Story