The Wedding Network Sweden hjälper dig att anordna bröllop

- I samarbete med The Wedding Network Sweden -


Det är härligt när kreatörer och verksamheter samarbetar. Tillsammans kompletterar och lyfter man varandra och ett exempel på det ser vi idag med vackra bilder från The Wedding Network Sweden och mer specifikt från bröllopsfotografen Mathias Cederholm . Hos nätverket hittar ni lokala leverantörer för bröllop i Mälardalen och tillsammans ger de er en smidig och glädjefylld resa genom planeringen ända fram till resultatet på er bröllopsdag. Boka samtliga tjänster eller välj de om ni känner att ni behöver. Oavsett ert val håller de en hög kvalitet och har stor erfarenhet inom de branscher var och en arbetar i.

Att anlita ett helt nätverk kan underlätta enormt i bröllopsplaneringen. En stor fördel är att kreatörerna inom nätverket redan samverkar och känner varandra väl och kan därför ge er det där lilla extra som ni förtjänar eftersom de är samspelta på ett annat sätt än helt skilda leverantörer är. 

Wedding Network Sweden.jpg
Wedding Network Sweden.jpg

Med en neutral bas i dukningen kan man satsa på färgstarka blommor. Vi älskar hur den turkosa sjalen bryter av i dukningen, vilket gör att blommorna poppar fram lite extra.

Dukningen är gjord av Märkbara Bröllop & Tillfällen, som också erbjuder bröllopskoordinering. De vackra blomsterarrangemangen och buketten är gjord av Remne Blomsterdesign och inredningsdetaljerna är från Dukat till Fest.

De färgglada blomsterarrangemangen återspeglas i de fina trycksakerna från AnnaGöran Design. Trycksaker är ett bra och enkelt sätt att arbeta med att få fram den röda tråden ytterliga för ert bröllop. Det är också ett bra sätt att få in subtila färgklickar om dukningen i övrigt är mer minimalistiskt. 

Wedding Network Sweden.jpg
Wedding Network Sweden.jpg
Wedding Network Sweden.jpg
Web Wedding Network Styled Shoot Juni 2018 1159.jpg

Hår och makeup är gjort av Fair by Frida och till ert bröllop tycker vi att både du som brud och du som brudgum förtjänar att skämma bort dig lite extra genom att anlita en professionell stylist av hår och makeup. Eller i mannens fall - en barberare. 

The Wedding Network Sweden Mälardalen
The Wedding Network Sweden Mälardalen

En close up på menyn, visst blir man lite sugen? 

Wedding Network Sweden.jpg

Gör inte bröllopsplaneringen krångligare än den behöver vara. Anlita The Wedding Network Sweden om du ska gifta dig i Mälardalen!

Wedding Network Sweden.jpg

Fotograf: Mathias Cederholm
Dukning & Bröllopskoordinator: Märkbara Bröllop & Tillfällen
Floris: Remne Blomsterdesignt
Hår & Makeup: Fair by Frida
Trycksaker: AnnaGöran Design
Stolar & Inredningsdetaljer: Dukat till Fest
Brudklänning & Kostym: Ursulas
Plats: Westerqwarn
Modeller: Marie & Christian