Moody bröllopsinspiration i retrostil

Hur skulle det se ut med ett bröllop inspirerat av Retro-Amerika? Det är kanske inte syn vi får se varje dag inom bröllopsvärlden, men med husvagnar från mitten av 1900-talet och de härliga skyltarna som vi ofta förknippar med klassiska drive-in-restauranger längst motorvägarna i USA får vi idag se ett exempel på hur det skulle kunna se ut. Elise Taylor bjuder oss alla på riktigt inspirerande bilder från den stylade shooten med just allt detta. Retro vibes!

Att utgå från ett tema när man planerar sitt bröllop är en utmärkt plan och en väldigt bra bas att börja på. Men det bästa med bröllop är ju när vigselparets personligheter från träda fram och sätta sin touch på tillvaron. Inte allt för sällan kan denna touch komma från en helt annat stil på bröllop än vad som valts till grund. Att komponera två, tre, fyra olika stilar är ett väldigt enkelt knep som alltid gör tricket. I den här stylade fotograferingen har mexikanska detaljer och färger med en lite moody känsla fått plats - mitt i all retrostil. Se bland annat bordsdekorationerna och tårtan, men även hur bruden är stylad med mörkt läppstift - det ger en sådan härlig kontrast till den vita klänningen och de pastelliga banden i buketten. Så otroligt snyggt! 

bröllop+mid+century+klänning+brud
bröllop+mid+century+klänning+brud
bröllop+mid+century+brud+blommor
bröllop+mid+century+brudklänning
bröllop+mid+century+brudklänning
bröllop+mid+century+dukning

Dessa trycksaker, gjorda av genomskinligt glas, är så otroligt fina! Vi gillar verkligen hur de lekt med bakgrunden här för att skapa ett fint stilleben.

bröllop+mid+century+trycksaker
bröllop+mid+century
bröllop+mid+century+dukning

Hur god ser inte den här tårtan från Honey Bee Cakes ut att vara? Med ett äpple, en macaron, granatäpplen, tistlar och rosor som dekoration på bröllopstårtan, passar bakverket utmärkt till det valda temat - en blandning av lite av varje helt enkelt.

bröllop+mid+century+tårta
bröllop+mid+century+tårta