Storslagna platser för bröllop

En grandios inramning är såklart inget måste för ett lyckat bröllop, men visst är det härligt att kunna drömma lite! Vem skulle inte vilja gifta sig i ett slott, vid en lyxig villa i Toscana eller i ett enormt växthus? Inspireras av några av de platser brudpar valt att gifta sig i nedan.

Bröllop med fest i rustikt slott: Annika + Fredrik

Annika och Fredrik gifte sig den 29 juli 2017 i Borgeby Slott i västra Skåne. De beskriver själva sitt bröllop som en dag med kärlek, värme och glädje och det är ju precis så det ska vara. Med sig hade de bröllopsfotografen Loke Roos som har skildrat parets dag på ett fint sätt. 

bröllopslokal skåne
rustikt bröllop

Höstbröllop i växthus: Linnea + Gustav

LINNEA BERÄTTAR

Vi hade varit ihop i ett år och trehundrafemtionio dagar när vi förlovade oss. Det var den 15 oktober 2016, en mulen, stormig höstdag i Dalsland. Vi var på utflykt på vårt lantställe, mitt barndomshem vid sjön Råvarpen. Alla träd brann i guld och löven flög genom luften i virvlar när vi gick ut på en udde. Jag fotade med mobilkameran och ville ta bilder på oss tillsammans, men Gustav bad mig lägga undan mobilen lite och bara njuta av stunden. Han gick lite bakom mig och helt plötsligt blev det alldeles stilla och tyst. Jag vände mig om för att påpeka hur konstigt det var att det helt plötsligt slutat blåsa och där sitter han på knä. Med en ring i handen.
Palmhuset
storslagna lokaler linnea gustav.jpg

Rustikt bröllop i Toscana: Anna-Karin + Olof

Anna-Karin och Olof gifte sig i Toscana den 26 juli 2017. När släkt och vänner reser långt för att fira en sån här dag, är det skönt att få lite extra tid att njuta av varandras sällskap. Brudparet med familjer, brudfölje och toastmasters anlände därför till Villa Catignano två dagar innan vigseln och fick njuta av den italienska idyllen i lugn och ro innan alla festligheter. 

toscanabröllop

Spana också in de lokaler som finns i arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law. Perfekta för er som satsar på en lantlig touch på ert bröllop! Klicka dig vidare på bilderna för att läsa mer om dem.

Agneshills festlokal

Agneshills festlokal

Larssons Lada

Larssons Lada

Helmerslunds gård

Helmerslunds gård