Destination Gotland: fyra bröllop fyllda med inspiration


Gotland må vara litet, men ön har trots det otroligt vacker och varierande miljö. Här tipsar vi om fyra olika bröllop som tagit plats runtom på ön. 

Linnea och Oskar valde att inspireras av Gotlands miljö när de planerade sitt bröllop, och ville därför ha en rustik och karg känsla för att matcha de utvalda platserna för ceremonin och mottagningen. Detta resulterade i dova toner och kalla färger, men också en massa blommor i glada färger. Ett ljuvligt bröllop att inspireras av, var ni än ska gifta er!
Se mer av bröllopet här.

Fotograf:  Loke Roos

Fotograf: Loke Roos

Med lite kreativitet kommer man långt - även om budgeten är lite snäv! Therese och John ger tips på hur ni kan spara in på kostnaderna, men de ger även härlig inspiration för en slående sommarfest till bröllop! Allt som behövdes var att tänka lite utanför boxen.
Läs om bröllopet och se fler bilder här! 

Fotograf:  Linnea Ronström

Fotograf: Linnea Ronström

Den underbara Gotlandskusten gör sig utmärkt som vigselplats! För Emelie och Martin var det självklart att gifta sig vid kusten, vid en plats som heter Ljugarn, då Emelie växt upp där. Det är en underbar plats med stenmiljö och havets horisont i bakgrunden. Ett fint ställe att inspireras av - även om det inte finns en personlig koppling!
Se mer av bröllopet här! 

Fotograf:  Neas fotografi

Fotograf: Neas fotografi

För fastlandets invånare är Visby inte allt för sällan en stad på ens bucket list. Vi förstår varför! Staden har en otroligt charmig vibe med sina mysiga hus och kullerstensgator. Nedan får vi ta del av Beatrice och Petters bröllop som ägde rum en liten bit utanför Visby och här finns massor med inspiration för er som planerar ert egna bröllop nu! Kanske kan dessa härliga Visbybilder till och med tända en liten låga om ett elopementbröllop till denna vackra Gotlandsstad? 
Här hittar du hela bröllopet!

Fotograf:  Therese Winberg

Fotograf: Therese Winberg