Förlovnings- och vigselringar från Schalins of Sweden - se några av våra favoritringar

I samarbete med Schalins of Sweden


Att välja ut förlovnings- eller vigselringar är inte alltid det lättaste. Det finns ju SÅ många varianter där ute! Vi på Sisters in Law är stolta över vårt samarbete med Schalins of Sweden som tillverkar förlovnings- och vigselringar i hög kvalitet. De är en av Nordens största ringtillverkare och idag lyfter vi fram några av våra absoluta favoriter bland deras fantastiska ringar.

Ring: Fjällbrud MG031

Ring: Fjällbrud MG031

Ringen Fjällbrud som syns på bilden ovan är nog vår absoluta favorit och vi förstår att det är många av deras kunder som faller för den ringen också.

Men Schalins sortiment är väldigt stort och det finns nästan väldigt många valmöjligheter. Deras ringar finns i vitt guld, rött guld, rosa guld, palladium, silver och titan. Det mesta går att skapa i precis vilken metall, tjocklek på ring eller antal diamanter som helst. När de tillverkar din ring, gör de det från grunden med början från den dag du beställer den. De använder sig inte av ringar i lager utan din ring tillverkas först när din beställning är gjord, enligt dina mått och önskemål.

Ring: PK44

Ring: PK44

Ring: PK59

Ring: PK59

Ring: PK51

Ring: PK51

Deras sortiment av förlovnings- och allians/vigselringar säljs enbart genom utvalda återförsäljare. Där erbjuds du personlig service och kan prova olika ringar ur sortimentet samt få goda råd av erfarna guldsmeder. Du hittar en lista över Schalins återförsäljare här: Återförsäljare av Schalins förlovnings- och vigselringar.


Ring: PK46

Ring: PK46

Ring: PK66

Ring: PK66

Ring: PK50

Ring: PK50

Det finns massor av fler ringar att inspireras av hos Schalins of Sweden, antingen via deras egna hemsida eller hos någon av deras återförsäljare runt om i landet. Spana också in deras inspirerande magasin som rymmer massor av bröllopsinspiration! Kan hittas hos utvalda återförsäljare eller läsas digitalt på deras hemsida.

Följ även Schalins of Sweden på Instagram för att inspireras av deras vackra ringar.

FjällbrudMG031_5magazine.jpg

Vad du är på jakt efter när det gäller förlovnings- och vigselringar. Är det vitguld eller rödguld som gäller? Många diamanter eller ett mer minimalistiskt uttryck? Berätta gärna i en kommentar!