Bohemisk bröllopsinspiration med vackra kontraster

Idag ska vi få ta del av grymma bilder från denna stylade fotografering, fotat av Avonné Photography. Den här vackra ladan har fått förvandlats till en härlig bröllopsplats som går i den bohemiska stilen. Generellt när det kommer till bröllop så gillar vi kontraster. Ljust mot mörkt, fluffigt tyll mot hårt betong. Även här är vi glada i kontrasten mellan den lugna naturen och den ståtliga ladan med cementgolv. Vi gillar även den oändliga mängden av ljusslingor som hänger från taket - och tänk så snyggt det blir på kvällen när det är mörkt ute!

bröllop+boho+lokal
bröllop+boho+klänning

En elegant klänning i vit spets, pärlor till knappar och ett litet släp baktill. Matcha det antingen med en vacker, stilren uppsättning eller som här: halva håret uppsatt i en slarvig tofs tillsammans med en krans av grönska (se längre ner).

bröllop+boho+klänning
bröllop+boho+klänning
bröllop+boho+smycken
bröllop+boho+blommor

Vi slår ju gärna, och ofta, ett slag för att brudklänningar inte behöver vara vita om man skulle vilja annat, det är ju ens egen vilja som ska få bestämma. Men vi får självklart inte glömma bort att detta såklart gäller för brudgummen också! Det är ju så snyggt med en härlig färg på kostymen! Gärna gjord i ett snyggt mönster också. Se här så stiligt det kan bli!

bröllop+boho+brudgum+kostym
bröllop+boho+kostym+brudgum

Så underbar bukett med en härlig mix av vita och rosa rosor tillsammans med en ypperligt ljuvlig grönska!

bröllop+boho+natur
bröllop+boho+klänning+kostym
bröllop+boho+brudbukett+blommor
bröllop+boho+dukning

Har ni någon favoriträtt när det kommer till bröllopsmat? Personligen är vi ganska så sugna på att hugga in på denna härliga grönsaksbuffé. Nu när hösten är här har vi svenskar guldläge vad gäller rotfrukter och äpplen. Allt finns ju tillgängligt lokalt och färskt! Tänk er en smarrig tallrik med vackra betor i olika färger, en fräsch sallad med nyplockade äpplen, potatis och morötter. Att skräddarsy en välsmakande bröllopsmeny efter årstid är både gott för smaklökarna och hållbart för planeten!

I vårt fjärde magasin av Sisters in Law fokuserar vi lite extra på just hållbarhet och där kan ni läsa om hur brudparet Karin och Magnus anordnade en meny efter säsong. Läs magasinet digitalt på Readly eller köp ett fysiskt ex här: Sisters in Law Magazine Issue 04.

bröllop+boho+dukning
bröllop+boho+dukning
bröllop+boho+klänning+kostym
bröllop+boho+klänning+kostym
bröllop+boho+bukett

Fotograf: Avonné Photography
Brudgummens kostym: Gentlemen's Corner Wilmington
Catering: Spoonfed Kitchen
Smycken: Melissa Tyson Designs
Florist: Designs by Amber Lanier
Lokal: The Barn at Rock Creek, North Carolina, USA