Unga blivande brudpar sökes till ett nytt Tv-program

Är du sugen att vara med i en Tv-serie som dokumenterar ditt bröllop? Warner Bros söker nu unga blivande brudpar som planera stora eller små, extravaganta eller enkla bröllop. Tv-bolaget vill se alla möjliga typer av bröllop och brudparen får en ersättning för sin medverkan.

people-2606028_1920.jpg

De kommer vilja vara med på bröllopet och även under ett gäng planeringsdagar inför den stora dagen. Varje par kommer att vara med i cirka två till sex avsnitt i serien. Ansökan är öppen nu och inspelningarna sker snart, så skynda er att söka ifall ni är intresserade!

Tycker du att det låter som en rolig idé? Klicka då vidare till ansökningen nedan.


Vid frågor eller funderingar, hör av er till: ellen.lindblad@warnerbros.com


Sisters in Law2 Comments