Överraskningsbröllop i höstlandskap: Nancy + West

Planerar du eller har du varit på ett överraskningsbröllop? Nancy och West bjöd in sina vänner och familj till vad som skulle vara en förlovningsfest, men överraskade alla med ett bröllop istället. En himla rolig grej att göra tycker vi, men det är viktigt att tänka igenom valet då det kan innebära att människor du vill ska närvara kanske inte kommer. 

Jag (Zanna) blev inbjuden till ett dop som i efterhand visade sig även vara ett överraskningsbröllop. Dopet höll till 60 mil från där jag bor, så på grund av avståndet tackade jag nej. Hade jag vetat att det skulle bli ett bröllop också hade jag aldrig tvekat att åka dit, och så här i efterhand känns det tråkigt att inte ha fått vara med på en nära väns bröllop. 

Så vårt tips till er som funderar på att överraska era nära och kära med ett bröllop, var inte stenhårda med att det är hemligt för alla gäster. Be alla att OSA, men följ upp på de som tackat nej och berätta vad som egentligen ska ske så att de får en chans att ändra sig.

bröllopsblogg

Men nu, över till detta vackra höstbröllop som vi är väldigt förtjusta i. En detalj vi älskar är den avslappnade stilen West har med sin vinröda kavaj ihop med ett par vanliga jeans, supersnyggt!