Bröllopsguide - dekorera ert drömbröllop

- I samarbete med LefvaDesign -


Alla som har eller har börjat att planera ett bröllop vet hur mycket tid och energi det kan ta. Var börjar man och hur gör man si eller så? Vissa väljer att anlita en bröllopskoordinator för att underlätta i sitt planerande, men det finns andra sätt att få proffshjälp och samtidigt lära sig ett och annat. 

LefvaDesign arbetar med inredning och hjälper människor att skapa harmoni och balans i sitt hem. Att skapa harmoni och balans även på bröllopet är en viktig del för helhetskänslan när man träder in i ett rum, festlokalen till exempel. Det är oftast där vi lägger mest tid på planeringen. Vilket porslin ska vi välja? Ska vi ha blommor på bordet? Hur ska vi tänka med dekorationerna? Funderingarna är många.

LefvaDesign har nu lanserat en guide med fokus på bröllop och som heter Dekorera ert drömbröllop - 5 steg till bröllopsdekor med personlig touch. Jag har själv läst guiden och det går på många sätt att komplettera deras tips även när det gäller inredningen i sitt eget hem.

Kort information om guiden

"Dekorera ert drömbröllop" är en hands-on guide som i fem steg konkret och enkelt hjälper er att skapa en plan för hur ni kan dekorera ert drömbröllop så att det blir just som ni drömmer om. När du köpt e-guiden får du exklusiv tillgång till LefvaDesigns kunskap som inredare och praktiska verktyg i form av uppgifter för att nå målet. Du kan ta del av e-guiden var och när du vill, i den takt som passar dig. E-guiden består i ett dokument du får via Dropbox, direkt efter du betalat enkelt, tryggt och säkert med ditt bankkort. Länken till dokumentet kommer automatiskt till din mail. 

I guiden får du bland annat lära dig:

  • Att med små medel skapa en dekor med personlig touch.
  • Att ta kontrollen över tidsaspekten och pengaflödet.
  • Att använda saker på ett nytt sätt.
  • Att värna om jordens resurser.
  • Att dela med dig av din personlighet till gästerna.

Guiden kostar 595kr.

När du är färdig med varje steg kommer du att kunna se tydligare gällande dekorationen på ert bröllop, ha en strukturerad plan att följa för hur du ska skapa dekoren som du såg i din drömbild.

Jag har arbetat med LefvaDesign och sett dem som inredare in action, när vi gjort stylade vinterfotograferingar för bröllop ihop. De vet verkligen hur man kan skapa en balanserad känsla och värme i rummet.

Berätta gärna hur era tankar går när det gäller just dekorationerna! Vad känns lätt? Vad känns svårt? Ska ni göra mycket DIY? Det är alltid kul att veta hur blivande brudpar tänker i sin planering!