Ljuvlig bröllopsinspiration

Jag har bloggat om bröllop här på Sisters in Law i över 1,5 år nu och försöker ofta lyfta fram tidigare favorit bland blogginlägg. Det finns ju så mycket som annars bara försvinner i flödet och det är ju himla synd tycker jag! Idag lyfter jag därför fram tre personliga favorit från juli 2016.


Avskalat och elegant

Jag älskar den dramatiska men nätta känslan som fotografen Meghan K Sadler fångat i bilderna i detta inlägget. Brudbuketten är ju dessutom helt underbar!


Lekfulla boudoir-porträtt

Personligen gillar jag inte för lättklädda och sensuella boudoir-porträtt, utan föredrar när det är mer fokus på det lekfulla som på sitt sätt kan vara lika sensuellt. Och som det står i detta inlägg, så tycker jag att bilderna uttrycker glädje, stolthet och lekfullhet. 


Förlovningsfotografering på italiensk vingård

Jag älskar Italien och jag älskar vingårdar. Inte konstigt att detta inlägget är en av favoriterna!