Vackra hårsmycken och slöjor till bröllop

Jag tycker att det är så jäkla snyggt med hårsmycken på bröllop! Idag visar jag några favoriter av både smycken och slöjor i olika stilar från Agnes Hart, som är ett Londonbaserat litet familjeföretag. Allt är handgjort och det är företag som detta som jag gärna lyfter fram här på Sisters in Law. Mindre företag som lägger ner sin själ i vad de tycker är allra roligast att syssla med. 

Rae, som är grundaren av Agnes Hart, inspireras mycket av det historiska modet, speciellt från 20- och 30-talet. Om du gillar det du ser idag, spana då in hennes hemsida för att se ännu mer. Vilken är din favorit?

Hårsmycke bohemiskt
Hårsmycke bröllop

Den här slöjan är riktigt läcker tyckte jag! Snyggt också med den fina blusen med krage till.

Brudslöja

Och hur mäktig är inte den här fjäderkronan? Annorlunda och hur tuff som helst.