Sisters in Law Loves: Hårsmycken Till Bröllopet Från Rosy Rose Studio

Det kan vara svårt att bestämma sig om en frisyr till bröllopet, när det finns så mycket där ute att välja på! Och vilka accessoarer ska man använda sig av? Blommor? En brudslöja? Något som vi tycker är lite extra snyggt är att styla sin frisyr med hårsmycken. Rosy Rose Studio specialiserar sig på just hårsmycken, och vi tycker att de är så vackra att vi vill lyfta dem i det här blogginlägget. Deras smycken känns båda unika och tidlösa, samt att det finns en variation av hårband och spännen. Nedan har vi valt ut våra favoriter att dela med oss av till er, samtidigt som bilderna inspirerar till just håruppsättningen till bröllopet.

Hårsmycken går att använda på så många olika sätt - både i uppsatt och utsläppt hår. Ett hårsmycke kan ge det där lilla extra som kanske saknas i en “vanlig” håruppsättning. Var heller inte rädd för att blanda upp ett hårsmycke med till exempel blommor eller slöja. Vill man så går det verkligen att göra håret till en highlight i bröllopslooken.

Sömlösa spännen är perfekta för den som vill testa sig fram i jakten på rätt look. Detta spänne ser så snyggt ut både som en halvkrans och som en liten accent till hårknuten.

Gold hair pin - Dessa är ju hur söta som helst! Vi kan tänka oss att de är minst lika vackra i utsläppt hår med svalliga lockar, som de är i denna stilrena håruppsättning.

Gold hair pin - Dessa är ju hur söta som helst! Vi kan tänka oss att de är minst lika vackra i utsläppt hår med svalliga lockar, som de är i denna stilrena håruppsättning.

Det här är våra favoriter från butiken, men vi vill även råda er om att kika in i deras onlineshop. De har så många vackra hårsmycken att inspireras av och alla hittas såklart på Rosy Rose Studios Etsyshop.