Brudporträtt med gripande historia

Utomlands är det vanligt med brudporträtt dagar eller veckor innan bröllopet. I Sverige har jag aldrig hört om någon som har gjort det, så det vore jättekul att höra från dig om det är något du som läsare har gjort eller funderat på att göra. Berätta gärna!

Dagens bilder är från en brudfotografering några veckor innan brudens bröllop och fotografen Candra George delar med sig av en gripande historia om bruden Kena och varför de valde just denna platsen att fotografera på.

Bröllopsfotograf

Fotografen Candra George berättar

Kena lost her mother at 13years old, to breast cancer. It was Easter Sunday. On her 18th birthday, she came home to find her father had passed of a heart attack. Six weeks later, Hurricane Katrina took her family home. She was on her own. While any one of those things could've broken her forever, she was strong.

When it came to her bridal portrait, I wanted something that truly represented her, her strength, and how far she had come. The Rodney Baptist Church in Natchez, Mississippi was perfect. It was damaged, ravaged by flood waters only 6 weeks prior, but the light in the church shines like the light in Kena. They are both spectacular!

brudporträtt
Bröllop
Bröllopsblogg