Pre-shoot inför bröllopet: Bella + Carl (+ Doris)

Idag får vi läsa om Bella och Carl som ska gifta sig den 8 juli i år. Deras bröllopsfotograf Matilda Söderström mötte upp dem för en pre-shoot, tillsammans med deras bil Doris. 

Detta inlägg betyder lite extra för mig, då jag och Bella har bott tillsammans i Uppsala för några år sedan. Jag kommer ihåg hur hon pratade om Carl när de precis började träffas och är så glad över att de snart ska gifta sig!

Jag är också väldigt fascinerad över den livsstil de har med deras van Doris. Så himla härligt och inspirerande! Nu lämnar jag över ordet till Bella och Carl som får berätta om denna härliga livsstil och om hur de träffades.

Bella och Carl berättar

Första gången vi träffades var i Uppsala, när vi båda jobbade en kväll på Smålands Nation. Just den kvällen var det nästan inga gäster, vilket ledde till att vi satt och pratade och skrattade med varandra hela kvällen fram till stängning. Vi klickade absolut, men kort därefter flyttade Carl från Uppsala och det dröjde nästan ett år innan våra vägar korsades igen. Den gången hade Bella bjudit in till middag och en av gästerna frågade om hon fick ta med sig sin kompis Carl, vilket hon absolut fick. Men insikten om att det var DEN Carl, kom inte förrän vi stod där i hallen tillsammans. Det blev en väldigt lyckad kväll och därefter började vi ses - resten är som en brukar säga historia.
Vi skaffade vår Mercedes Sprintervan Doris tillsammans med Bellas föräldrar för drygt fyra år sedan. Hon har blivit lite som en tredje familjemedlem och tillsammans har vi rest runt i halva Europa. Vi har alltid rest mycket tillsammans, men sen vi skaffade Doris har det blivit mer utav en livsstil.
Doris betyder väldigt mycket för oss eftersom hon ger oss en möjlighet att upptäcka vår omvärld på ett mer avslappnat sätt, med mer frihet. Tillsammans med Doris har vi sett stora delar av Sveriges vackra landskap och varit norr om Polcirkeln både i Sverige och Norge.
I höstas styrde vi söderut istället och reste genom Danmark, Tysklans, Holland, Belgien, Frankrike, Spanien och Portugal. Vi var borta från augusti till december och hade ganska svårt att vända hem när det väl var dags för det. Eftersom vi älskar naturen och helst av allt bara vill vandra, surfa, bouldra och hänga utomhus, brukar vi framför allt fricampa, alltså undvika campingar och leta upp vackra platser som ligger lite avsides istället. Det borde bli 9 länder tillsammans med Doris, sen har vi rest en massa även innan hon kom in i bilden. 
Nästa resa blir ingen mindre än vår bröllopsresa. Vi gifter oss den 8 juli där Doris givetvis kommer att ha en framträdande roll, sen ger vi oss ut på vägarna och upplever en favorit i repris - Norge & Lofoten! Om ni inte redan har varit där så är vårt tips verkligen att åka dit. Fördelen med att åka till Norge med husbil är att det inte behöver bli lika dyrt som om du tar in på vandrarhem eller hotell. Vi köper på oss mat och dryck i Sverige och lagar i stort sett all mat i Doris. Kan det bli bättre?
bröllopsfotograf