De speciella timmarna innan vigseln

Timmarna innan vigseln är speciella. Det ligger en förväntan och spänning i luften som inte går att beskriva. Kanske har ni som brudpar inte träffats under hela dagen och stunden närmar sig då ni ska få se varandra uppklädda och stylade inför att säga ja till varandra.

Jag rekommenderar alla att ha gott om tid för förberedelser tillsammans med era brudtärnor och marskalkar. När jag själv gifte mig var tiden knapp. Detta på grund av att jag och min man lagade det mesta av maten själva och det var många detaljer som behövde fixas mot slutet. Jag fick ungefär 1,5 timme tillsammans med mina brudtärnor och det var en fantastiskt rolig stund där vi sminkade oss, drack bubbel, lyssnade på musik och gjorde blomsterkransar till håren. Men tiden gick för snabbt! Jag hade velat ha minst dubbelt så lång tid ihop med dem! 

Min favoritdel när jag visar upp hela bröllop här på bloggen är just förberedelserna. Nedan får ni se förberedelserna inför ett bröllop som ni kan ta er vidare till längst ner i inlägget. Det är helt enkelt SÅ många underbara bilder och ögonblick fångade av fotografen Lauren Scotti att jag har valde att dela upp allt det vackra och känslosamma.

Brudtärneklänningar

Om du och dina brudtärnor ska bli sminkade av en stylist, räkna med att det kan ta ett tag. Fråga din stylist om hur lång tid det kan tänkas ta, så att ni kan planera kring det och känna er lugna.

Att som brudpar ge varandra presenter innan vigseln tycker jag är en fin gest som lyfter stämningen inför att man träffas. 

Resten av bröllopet hittar du här: Industriellt och bohemiskt: Dawn + Tommy