Botaniskt bröllop

Dessa bilder kommer från ett kreativt team i Finland som vill inspirera till en botanisk känsla för bröllop. Jag älskar verkligen den stora bladbuketten som visar på att man faktiskt inte måste ha blommor i sin bukett. Himla läcker! 

Längre ner delar även teamet med sig av några tankar kring fotograferingen.

styled shoot
The venue for the shoot was the intimate and oh so wonderfully natural Tuorlan Guesthouse with its lovely gazebo and gardens. The organic and botanic-inspired  setting included the natural green foliage and flora from the gardens and interior and textiles from Granit combined to the run down gazebo. We had a stunning cascading  all green bouquet to emphasize the botanical theme. Both bespoke hair adornments and dress continued the floral theme with delicate flowers, pearls, lace and embroidery . We also had beautiful bespoke botanical themed illustration just made for the shoot, making everything to picture perfect.
Invitations cards wedding
vintage
styled wedding

Fotograf: Willow Visuals
Kalligrafi och trycksaker: Willow Visuals
Styling & hårsmycke: AINO 
Brudklänning: Pukuni
MUA: Studio Meliina Savela 
Hårstyling: Sirkku Lampiniemi, Yazz Hair
Florist: Kukka Fiori
Modell: Mirka
Plats: Tuorlan Majatalo, Finland