Bröllopsinspiration i vinterlandskap

Här i norra Sverige är det just nu ett vackert vintervitt landskap som bjuder in till krispiga vinterbröllop. Med en dramatisk backdrop som denna krävs inte mycket i dekorationsväg för att skapa ett stämningsfullt bröllop. Och här i Sverige kan du bege dig till fjällen för liknande vyer.

Till vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop åkte vi till Borgafjäll för att fånga landskapet. Vi åkte i juni och fick ändå med snötäckta bergstoppar. Så faller du för en sådan vy, kom ihåg att det går lika bra att åstadkomma under vår och sommar!

Fotograf:  Elements of LIght Photography // Brudklänning: Stella York + Eskay Bridal // Mat: La Chatelaine // Trycksaker: Ice Pond Press // Florist: Wild Blume // Hår + Makeup: Beauty and the Belief // Eventkoordinator: History In The Making Special Events