Lekfullt och informellt bröllop i Paris: Anais + Benoit

Här kommer ännu en serie med underbara bilder från den fantastiska bröllopsfotografen Pierre Atelier. Och ja, nu överöser jag honom med beundran, men det är han värd! Om du inte redan spanat in de andra bildbomberna från honom här på Sisters in Law, spana in dem också! Jag länkar till dem längst ner i detta blogginlägg.

Detta Parisbröllop är klockrent på så många sätt. Det är avslappnat, lekfullt och informellt, men framför allt personligt. Det är precis såna här bröllop som jag vill lyfta fram här på Sisters in Law. Bröllop som visar på att det inte finns några måsten eller att man bör göra på ett visst sätt. Brudparets egna tips till andra som planerar bröllop är: "Prepare a wedding that looks like you, with things that make you happy." Och jag kan inte komma på ett bättre sätt att sammanfatta hur ett bröllop bör vara.

Jag blir totalt förälskad i detta brudpar och hoppas att ni blir det med!