Äventyrsfotografering: Nathalie + Christopher 

Liam Warton är en prisbelönad fotograf från Australien som numera har sin bas i Stockholm. Han tar med sin kamera över hela världen för att fotografera par, och vi får nu ta del av bilder från Nathalie och Christophers parfotografering. 

Fotograferingen skedde vid Stenhamra, utanför Stockholm och jag gillar när man beger sig ut i storslagen natur där man som par får känna frihet och inte tänka på något annat än varandra. 

liamwartonphoto (5 of 105).jpg

Liam Warton berättar

Natalie and Christopher are the kind of people that you immediately feel comfortable around and I had to constantly remind myself that I was there to photograph them instead of just to hang out. It is always more than just a portrait session or wedding to me. I always try and get close to my couples to develop a friendship, so that the session becomes more like friends hanging out instead of being posed and contrived (one obviously with a camera though). I picked them up where there live on Södermalm and we drove to a small quarry in Stenhamra for an adventure (only 45 minutes drive from Stockholm).
They climbed to the top of the quarry, had a lot of fun laughing together and shared some more intimate kisses. The combination of their good looks, the light, the rocks and the colours made for a great intimate couple session.

Följ gärna Sisters in Law på Bloglovin' för att inte missa någon inspiration och för att spara inlägg till senare!