Bohem-elegant bröllop + hyllning till brudens far

Det finns många sätt att hedra de som inte längre finns med oss på bröllopsdagen. Ett fint exempel är att ha med en amulett med bild eller text, som du kan placera antingen i brudbuketten, i knapphålsblomman eller i ett smycke runt halsen. 

När Brianna och Weston sa ja till varandra, fanns Briannas far inte längre vid livet. För att hedra hans minne hade hon en amulett i sin brudbukett och hennes mamma höll i en bukett med faderns favoritblommor (blå hortensia) när hon följde sin dotter mot ceremoniplatsen. Deras dag är vacker på så många sätt, och blev dessutom förevigad av skickliga Avonne Photography.


Fler exempel på brudpar som hedrat sina närmaste med just amuletter:

En bohem-romantisk sommardröm: Jenni + Nils

Bohemiskt elopement vid Skurehutt: Swanni + Sebastian