Elopement på Island: Katie + Joe

Katie och Joe träffades när de hamnade bredvid varandra på en flygresa. De insåg snabbt att de hade ett gemensamt intresse för äventyr och vandring, och innan flygresan var över hade de planerat in en mer officiell första dejt. Sedan dess har de varit på många äventyr och besökt många fantastiska platser runt om i världen tillsammans, och det var givet att deras bröllop skulle vara minst lika äventyrligt. De bestämde sig för ett elopement på Island, med ett 17 timmar långt äventyr planerat. De gifte sig framför en isgrotta och tog sedan äventyret vidare för att se mäktiga klippor, vattenfall och allt annat som Islands otroliga landskap har att erbjuda. 

Wedding Iceland
Bröllop Island
Islandsbröllop
Brölllopsinspiration
bröllopssida
Vigsel
Destination wedding
Destination wedding Iceland