Var med och gör Sisters in Law ännu bättre!

Först och främst, tack! Vi har expanderat mycket de senaste månaderna. Vi har ökat med lite över tre tusen besökare under sommaren och slår rekordet varje månad. Det betyder mycket för oss och vi är tacksamma över att ni troget läser och delar vårt innehåll! Jag, Josefin, är nyrekryterad här hos Sisters in Law och jag ser fram emot att få dela mycket vacker bröllopsinspiration med er framöver.

isabasse galleri appendixfotografi

Zanna och Elinor startade den här bloggen tillsammans för 10 månader sedan. Målet var att ge Sverige en bröllopsblogg som var något utöver det strikta, klassiska och traditionsenliga. Vi vill inspirera er till att tänka utanför boxen, följa hjärtat och göra bröllopet till något eget. Med en förkärlek för det bohemiska och lantliga hittade Sisters in Law sin egen nisch och ni hittade oss. Men tillsammans blir vi ännu bättre!

Idag skulle jag vilja bjuda in er läsare till ett utvecklingssamtal i kommentarsfältet! Saknar du något på bloggen? Är det något du vill se mer av? Vilka är dina favoritinlägg? Är det något du tror att vi kan göra ännu bättre? Det här är din chans att få vara med och forma innehållet framöver hos Sisters in Law! Jag kommer att läsa och svara på alla era kommentarer och hela teamet kommer att jobba tillsammans för att uppfylla önskemålen! Det går såklart fint att skicka era tankar i ett mail till oss också, på info@sistersinlaw.se.

Peppra oss med synpunkter, det är det bästa vi vet!

Fotografi: Appendix Fotografi


Sisters in Law3 Comments