Stylad brudfotografering på Holmanäs Gård

Makeup-artisten och hårstylisten Linda Jönsson driver face by linda och visar idag upp sin stylade brudfotografering som bröllopsfotografen Loke Roos har fotograferat. Tack Linda, för att du delar med dig av denna eleganta och vackra inspiration hos oss idag!


Linda berättar

Tanken bakom denna stylade brudfotografering var att göra något lite "annorlunda" och high end. Jag ville genomföra fotosessionen på underbara Holmanäs Gård på Söderslätt i Skåne, som hyr ut lokal till bröllop och fest. Då miljön är lantlig men samtidigt modern utgick jag från detta när jag gjorde upp planerna och temat för fotograferingen; bohemiskt, lantligt, glamoröst och stilfullt.
Brudklänning+Malmö
Att Loke Roos skulle vara den som fotograferade var det inget tvivel om. Han är en helt fantastisk bröllopsfotograf med en unik stil och öga för detaljer och tar de mest magiska bilder man kan tänka sig. 
Valet av modell var inte heller svårt då jag visste att vackra och proffsiga Frida Rosendahl skulle passa perfekt. Hon bar upp klänningen, makeupen och håruppsättningen med största elegans! Den fantastiska klänningen valde jag ut på Proms and Weddings i Malmö för att passa in i stilen. 
Bröllopsfotograf+Loke+Roos
face+by+linda
Makeupen och håruppsättningen anpassade jag såklart till temat och på något sätt ville jag arbeta med blommor i håret men på ett nytt och spännande vis. Därför valde jag att tillverka ett hårsmycke där jag blandade sådant som jag kunde hitta ute i naturen tillsammans med konstgjorda blommor. 
Efter en mycket trevlig fotosession tillsammans med fantastiska människor kan jag inte vara mer nöjd över resultatet!
Bröllopsinspiration
Bröllopsfotograf+Malmö
Bröllopsblogg
Sisters+in+Law

Fotograf: Loke Roos
Makeup och hårstylist: face by linda
Modell: Frida Rosendahl
Brudklänning: Proms and Weddings, Malmö
Plats: Holmanäs Gård


Se även:

Lantligt och jordnära bröllop: Hedvig och Erik

Lantligt och jordnära bröllop: Hedvig och Erik

Hårsmycken från Erica Elizabeth Designs

Hårsmycken från Erica Elizabeth Designs

Rustikt och skogsnära bröllop: Lynn och Richard

Rustikt och skogsnära bröllop: Lynn och Richard