Bohemiska brudklänningar från Grace Loves Lace

I veckans bröllopsberättelse (Kraftfullt novemberbröllop: Stina och Peter) berättade Stina hur hon kände att det svenska bröllopsmodet stått och trampat och sett likadant ut hur länge som helst. Vi håller verkligen med. Och inte bara när det handlar om brudklädsel utan även allt annat som hör till. Till exempel håruppsättning, brudbukett eller att strikt följa en färgskala. Nej, vi säger som Stina: Våga bryta traditioner och ifrågasätt allt!

Vi vill därför passa på att tipsa om en av de kläddesigners som vi rekommenderar i vårt arkiv med bröllopstjänster. Australienska Grace Loves Lace skapar klänningar till både brudar och brudtärnor och deras klänningar skiljer sig från det vi är vana att se i de svenska bröllopsbutikerna. Bohemiskt och helt underbart vackert, tycker vi!


Fler inlägg med klänningar:

Brudklänningar från Asos

Brudklänningar från Asos

Enkla vintageinspirerande brudklänningar

Enkla vintageinspirerande brudklänningar

Bohemiskt klänningar och hårsmycken

Bohemiskt klänningar och hårsmycken