Oro för vädret

Det är mitten av juni och den stora bröllopssäsongen har börjat ta fart på riktigt. Men att det är sommar märks inte alls, i alla fall inte i Umeå där vi befinner oss. Här är det bara regn och rusk. Morgondagens bröllopsberättelse är ett novemberbröllop, som är så otroligt vackert och stämningsfullt bland klippor och blåst. För mig (Zanna) som ska gifta mig om exakt 13 dagar och är orolig för hur vädret ska bli, känns det lite lugnare efter att ha sett bilderna från novemberbröllopet. Det spelar ingen roll om det regnar och blåser på ens bröllop, de starka känslorna finns där ändå och om du har bokat en fotograf kan bröllopsporträtten bli minst lika fina trots att solen inte skiner.

Imorgon får du se samtliga bilder från Stina och Peters bröllop, tillsammans med en väldigt inspirerande bröllopsberättelse.