Tävling! Vinn ett hårsmycke av designern Made by P

Nu har det blivit dags för en ny tävling! En lycklig vinnare kan bli ägare av detta vackra hårsmycke skapat av Petra som driver Made by P. Vi älskar verkligen hårsmycken och tycker att det är riktigt snyggt att ha på bröllop. Därför känns det extra roligt att kunna tävla ut just ett sådant lagom inför sommaren. I senaste numret i Allt om bröllop hittar du hennes skapelser på omslaget samt en artikel inne i tidningen. Men vill du veta mer om Petra än så, rekommenderar vi att du läser hennes inspirerande berättelse om hur det kom sig att hon startade sitt smyckesföretag. Du hittar det här: Made by P - vägen mot sitt drömyrke. 

Smycket vi tävlar ut består av silverfärgade mässinggrenar med löv, dekorerad med gaskristaller och blommor av vaxade glaspärlor runt om. Ramen som det hela sitter på är formbar och knyts i nacken med ett sidenband.

Att tävla är enkelt. 

1. Följ både Made by P och Sisters in Law på Facebook.
2. Skriv ett mail till info@sistersinlaw.se där du förklarar varför just DU bör vinna hårsmycken. 

Tävlingen avslutas torsdagen den 9 juni kl 23.59 och vinnaren meddelas följande dag.

Lycka till!