Romantisk fotografering på Tyresö Slott - del 1

Den 8:e maj i år anordnade fotografen Linda-Pauline Pehrsdotter en workshop på Tyresö Slott. Flera av bröllopsleverantörerna som bidrog till fotograferingen, såsom Lê Beauty StudioSensible MPretty Paper och Liv Sandberg Cake Art, hittar ni även i vårt arkiv. Vi har fått äran att publicera bilderna från fotograferingen och kommer att dela upp dem i tre inlägg. Så håll utkik här framöver om ni vill se resten av bilderna! Linda-Pauline beskriver dagen såhär:

Jag älskar stylade fotograferingar & kommer göra massor av dem framöver, så kallade workshops. Detta var min fjärde & dagen kunde inte blivit bättre. Förutom en envis förkylning och utan röst gick dagen galant med ett sådant perfekt par! Solen sken, det var riktigt riktigt varmt ute vid Tyresö slott.

Vi hyrde eken för en bröllopsdukning i vintage-stil, jag samlar på diverse porslin så vad passade inte bättre än att använda det. Vi hittade en grym florist från Interflora Väsby som gjorde en av de vackraste buketterna jag någonsin sett! Pricken över i:t.

Bruden Amira fick styling fixat av Leticia Taveres på LeBeauty på morgonen, paret mötte sedan upp oss alla i parken där fotograferingen drog igång på en gång. Vi hade kunnat fotograferat dem i flera dagar för att dom var så snygga. Naturliga och kära! Nu vill vi bara att Niklas ska gå ner på knä och fria till Amira så vi får se deras riktiga bröllop, för vi tror och vet att det kommer bli magiskt.

Tyresö Slott är verkligen en plats att rekommendera om du vill få de där perfekta bilderna. De har riktigt många varierande miljöer att välja mellan!

Leverantörer
Fotograf: Linda-Pauline Pehrsdotter
Makeup & hår: Lê Beauty Studio
Klänning: Sensible M
Dukning: Ulrika Borg
Inbjudningar & placeringskort: Pretty Paper
Smycken: Nordeens Guld
Blommor: Interflora fresh Upplands Väsby Cetrum
Tårta: Liv Sandberg Cake Art


Gillade du det här inlägget? Se även:

Bröllopsinspiration i London med Linda Rehlin

Bröllopsinspiration i London med Linda Rehlin

Stylad fotografering utanför Rom

Stylad fotografering utanför Rom

Inspirationsfotografering: Fluga som accessoar

Inspirationsfotografering: Fluga som accessoar