Sisters in Law firar 6 månader!

Den 2 november 2015 publicerade vi vårt första inlägg på www.sistersinlaw.se där vi önskade er välkomna till den personliga bröllopssidan. Det betyder att det nu har gått 6 månader sedan starten!

Sedan dess har mycket hänt. Vi har fått visa upp så mycket som 17 bröllopsberättelser från par runt om i landet som ville dela med sig av sina erfarenheter. Det är dessa bröllopsberättelser som vi anser är den bästa inspirationen för blivande brudpar och det har visat sig vara de mest uppskattade inläggen från er läsare.

Vi har kontinuerligt fyllt på vårt arkiv med bröllopstjänster, där det idag finns 109 bröllopsleverantörer inom olika kategorier som enligt oss lämpar sig extra bra till de mer personliga bröllopen.

Vi har också gjort vår första egna stylade fotografering (Inspirationsfotografering: Fluga som accessoar) tillsammans med Maira Martins. Inför den fotograferingen hade vi ett planeringsmöte i januari då Maira tog de härliga bilderna på oss som vi ser i detta inlägg.

Vi är oerhört glada för det stöd vi fått, både från er läsare och från bröllopsfotografer runt om i landet som vill visa upp sitt arbeta hos oss. Det är ju ni som läser, bidrar med ert material, tipsar oss och så klart ni som tipsar om oss som gör att vi har glädjen och drivet att fortsätta inspirera genom Sisters in Law. Det har varit en otroligt spännande resa hittills och vi är himla glada att ni är så många som vill följa med på den!

Fotograf: Maira Martins