Stylad vinterfotografering i slottsmiljö

Idag bjuder fotografen Terese Brandwold på en stylad fotografering som hon och floristen Emma Aronsson anordnat på Bogesunds slott. Terese berättar att slottet har en fascinerad historia med byggstart på 1640-talet och som numera har förklarats som byggnadsminne. Förutom vackra salar, smala trappor och mängder av hemligheter, rymmer slottet även ett kapell för den som vill vigas på platsen. 

Vinterbröllop var temat för fotograferingen och tidigt i planeringsfasen fastnade de för en frostig känsla i olika blåa nyanser. Detta visade sig passa väldigt bra till slottens egna inredning. Vi älskar den krispiga och rustika känslan som bilderna ger och ryser samtidigt när vi tänker på slottets historia. Tänk er alla människor som gått genom salarna i finkläder, eller drömt sig bort genom att blicka ut genom fönstren mot slottsgården. En minst slags mäktig plats för en fotografering!


brandwold-styledrusticwinterwedding-3.jpg

Fotografi: Brandwold Photography
Florist: Emma Aronsson
Dukning: Emma Aronsson
Trycksaker: Brandwold Photography
Hår och makeup: Linnea Röjås
Tårta: Boulangerie Bageri & Café Waxholm
Klänning och bolero: Matildas fest (designad av Terese Brandwold)


Tyckte du om detta inlägget? Se även:

Stylad fotografering inspirerad av Stravinsky's ´The Firebird´

Stylad fotografering inspirerad av Stravinsky's ´The Firebird´

Stylad fotografering: Vinterbröllop

Stylad fotografering: Vinterbröllop

Bröllopstårta från Liv Sandberg

Bröllopstårta från Liv Sandberg