Majbröllop på Abborrebergs Veranda: Ann-Christine och Oscar

En regnig dag i maj 2015 gifte sig Ann-Catrine och Oscar. Det var ett bröllop där paret spenderat mycket tid på egna dekorationer och roliga idéer. Musik var ett viktigt inslag under dagen och vad passar då bättre än att låta gästerna signera på en gitarr istället för en gästbok? 

Fotografen Matilda Söderström dokumenterade bröllopet och berättar att regnet öste ner under större delar av dagen. Det är dock inget vi lägger märke till, utan allt vi ser är vackra och varma stunder!

IMG_8081.JPG

Fotograf: Matilda Söderström
Vigsel: Olai kyrka
Festlokal: Abborrebergs Veranda


Andra bröllopsberättelser:

Lantligt bröllop i vackert magasin

Lantligt bröllop i vackert magasin

Somrigt lantbröllop

Somrigt lantbröllop

Rustikt och skogsnära bröllop

Rustikt och skogsnära bröllop