Bröllopsleverantörer

I vårt arkiv med bröllopstjänster listar vi leverantörer inom bröllop som vi själva tycker extra mycket om. Det är rustika lokaler, konstnärliga fotografer och verksamheter som erbjuder den personliga känslan eller stilen till ditt bröllop. Till exempel butiken Epok Antik & Kuriosa i Stockholm som hyr ut och säljer vackra brudklänningar i vintagestil och floristen Josefin som driver Josefins Floral Design i Göteborg, där hon skapar blomsterarrangemang med ett personligt uttryck.

Att ha tillgång till ett samlat arkiv med leverantörer kan verkligen underlätta i bröllopsplaneringen och vi hoppas att du finner det du söker eller åtminstone blir inspirerad av något du sett i arkivet. Kanske visste du inte att det finns flera företag som hyr ut blandat vintageporslin? Något som blir väldigt vackert att duka med.

Petras Porslin , Malmö