Stylad fotografering: Vinterbröllop

Fotografen Linda-Pauline Pehrsdotter berättar om sina tankar kring hur man som bröllopsleverantör kan arbeta med stylade fotograferingar för att nå ut till rätt kunder. Vi får också ta del av ett fantastiskt vackert stylat vinterbröllop som hon har fotograferat.

Stylade bröllop är ovanligt i Sverige men det börjar komma mer och mer. Jag har gjort några stylade fotograferingar förut men gick all-in denna gång. Och jag är helt såld! Detta måste jag göra mer och mer av, det blir mitt mål för 2016. Jag fick oerhört bra respons av alla företag jag frågade och de la verkligen ner ett helhjärtat jobb! De tyckte samarbetet och idén var superkul och vill gärna delta fler gånger. Deltagarna blev också supernöjda! De fick verkligen de fotona de hade hoppats på, om inte ännu bättre. Ljuset var perfekt, förutom runt minus 20 grader så var det en perfekt dag för ett stylat vinterbröllop! Modellerna frös förstås, men de gjorde ett enormt bra jobb och stod ut med oss en hel dag. Så för er som vill bygga och utveckla er portfolio - gör stylade fotograferingar och satsa fullt ut. Det ger en sådan enormt boost och feedback! Dessutom höjer det din portfolio och når ut till precis dom kunderna du letar efter.
HX7A5618.jpg

Leveratörer
Fotografi: Linda-Pauline Pehrsdotter 
Hår & makeup: Salong Syrran & jag
Brudklänningar: SensibleM
Blommor: Lilla Blomsterboden i Färila
Dukning: Ulrika Borg
Porslin: Wahlins Hem & Inspiration
Trycksaker: Pretty Paper
Hårdekorationer: The Wild Rose
Naked Cake: Janssons Bröd
Ringar: Madelene Lodin
Bröd: Surdegsinstitutet
Plats: Rosehills och Ygsbo


Gillade du det här inlägget? Läs även:

Förlovningsfotografering i Österrikiska alperna

Förlovningsfotografering i Österrikiska alperna

Enkel dukning i intim miljö

Enkel dukning i intim miljö

Enchanted Forest Editorial: Inspirerat av Stravinsky's 'The Firebird'

Enchanted Forest Editorial: Inspirerat av Stravinsky's 'The Firebird'