Venuu.se - söksidan för dig som letar bröllopslokal

Sponsrat inlägg


Här på bloggen tipsar jag om lantliga och unika lokaler runt om i landet. Det är lador, kolonier och gårdar som alla bidrar till en stämningsfull miljö på bröllopsfesten. Det finns dock väldigt många andra typer av fantastiska bröllopslokaler som inte uppmärksammas på Sisters in Law.

Venuu.se

Venuu.se kan du hitta över 1 300 lokaler samt recensioner från par som tillbringat sin bröllopsdag där. Du hittar massor av fakta om det mesta som du kanske undrar över inför valet av lokal. Att ha mycket information samlat på samma ställe underlättar verkligen i planeringen och kan spara enormt mycket tid. Det finns ju så mycket annat roligt att lägga tiden på!

Bröllopslokal

Besök Venuu.se och ta dig en titt, kanske hittar du lokalen som du letat efter länge?